Lidt mere personlig info …

Jeg burde skamme mig!
Lad mig lige skære ud i pap:
Jeg skammer mig ikke, men jeg burde.

Jeg er født i nordsjælland, i 1970, som den yngste af tre søskende. Vores forældre var relativt velhavende og veluddannede, men i en kombination af eventyrlyst og pionerånd, endte jeg med at bo, gå i skole osv. i træbarrak efter træbarrak, kun afbrudt af hotelværelser.

Som barn jeg været i det meste af sydgrønland, vesteuropa og nordafrika. 150 hotelværelser og 25 træbarraker. I mit voksenliv fortsatte pionerlivet og eventyret til yderligere 500 hotelværelser og 250 træbarraker, hvor jeg har boet og arbejdet i Danmark, Vietnam, Malaysia, Thailand og Sverige.

Det har sat sine spor; navnligt på mit arbejde.

Jeg navigerer hjemmevant i kaos og trives med improvisation. Jeg udfordrer gerne det etablerede, og min favoritopgave er guerilla-marketing for en nyåbnet container-café.

Mit motto kunne være “bare rolig, der er ikke styr på noget”, og det er blevet påstået, at jeg kan lave en internetserver, på et lokum i Bombay, kun ved hjælp af en Nokia 3310 og et stykke sølvpapir.

Jeg blev uddannet grafisk formgiver, før der var computere til, og underviser idag i de seneste versioner fra Adobe Creative Cloud og WordPress.

Jeg bor nu i Skåne med min forlovede, Annika, hendes datter, Julia, og min datter, Manila.

Jeg taler flydende dansk, svensk og engelsk; en smule tysk og pidgin – og kan bestille kaffe på fransk, spansk, italiensk, thai og vietnamesisk …

Hvorfor “Hassan”? Fordi لقد دعا حسن منذ كنت طفل

Religiøs overbevisning: Militant ateist. (Det er med religioner som med tissemænd: Det er okay hvis du har én, og dejligt hvis du er stolt af den, men lad være med at tage den frem i offentligheden.)

du kan høre et interview her, hvor jeg bliver udfrittet af Anders Lund Madsen, på Radio24syv, i Fede Abes Fyraften.

¿Faglig baggrund? – du kan se mit CV her.

“The older I get, the more I realise; there are no adults, and nobody knows what the fuck they are doing!”

Kontakt

Hasse ‘Hassan’ Sørensen
Tellusgatan 9A
224 57 Lund
Sverige

+45 31 50 20 15

adx@adx.dk

Send en besked

Husk: Du kan slippe afsted med at sige det mest utrolige bullshit, hvis du påstår at det er et samisk ordsprog.

adx.dk

Messenger

Swish

SnapChat

The Pale Tribe

Facebook

SMS

Instagram